Home | Contact | Voorstellen | Download bestelling
Winkelwagen
Liedjes
Lesidee
Workshop
Muziekles Rijen
Gratis
Lesideeën voor peuters, kleuters, groep 3 en 4

Juf Liesbeth maakt zingbare kinderliedjes bij thema's zoals de Kinderboekenweek, lente, Pasen, het restaurant, toveren en avontuur voor kinderen van 3 tot 8 jaar (ook op aanvraag). Vanwege de eenvoudige opzet zijn de liedjes makkelijk en snel aan te leren. De liedjes liggen ook zonder begeleiding goed in het gehoor. Bij de liedjes is altijd de bladmuziek beschikbaar. Bij de bladmuziek staan ook vaak enkele bewegingssuggesties vermeld.

Digibordlessen

Voor de groepen 3, 4 en verder ga ik samenwerken met Helga Boekestijn. Zij maakt leuke digibordlessen, te verkrijgen via www.muziekinschool.net. De lessen zijn werkelijk heel origineel en compleet. Je vindt er allerlei meespeelpartituren die je met je klas kunt uitvoeren op boomwackers, slaginstrumenten en op eigen slagvlakken. Naast de meespeelpartituren vind je allerlei informatie over het muziekstuk dat wordt gespeeld. Soms hoort er ook een lied of dans bij. Er zijn ook enkele lessen rondom een lied en lessen over instrumenten. Lees meer hierover in mijn blog.

Hieronder staan de liedjespakketten (digitala download)

Zingen en dansen op de boerderij (2,5 tot 6 jaar)

Een lespakket met 7 leuke liedjes, muziek- en bewegingsopdrachten bij het thema boerderij. Geschikt voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar.

Zingen en swingen met opa en oma (groep 1, 2, 3, 4 en 5)

Zeven gloednieuwe liedjes met een knipoog, over opa's en oma's. Leuk om tijdens de Kinderboekenweek 2016 te gebruiken in groep 1-5 van de basisschool. Het liedjespakket bevat ook een lesbrief met muzikale tips, plaatjes, bladmuziek en liedteksten.


Delen op:
Algemene voorwaarden Lekker zingen producties | K.v.K. 17222107