Home | Contact | Voorstellen | Download bestelling
Winkelwagen
CD's
CD's
Lesidee
Workshop
Bijscholing
Gratis
Gratis lesidee voor peuters en kleuters: Kiki gaat naar school

Gratis lesidee met liedjes en lesmateriaal met muziek en beweging voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Muziektip: Kiki gaat naar school

Kiki vindt de eerste schooldag reuze spannend, net als veel andere kinderen. Maak deze spanning bespreekbaar met deze muziektip: zing over kriebels in je buik en ga een eerste schooldag uitbeelden met de kinderen!
Beluister hier het bijbehorende lied "Kriebelbuik"


Boekrecensies met gratis liedje

Ik bespreek de boeken als muziekjuf die heel veel met prentenboeken werkt, maar ook als moeder van een meisje (2005) en een jongen (2010). Bij elk boek heb ik een liedje geschreven:

Verkoop jouw boek ook met een liedje!

Wil je als uitgever of auteur een nieuw boek promoten of heb je een boek in eigen beheer uitgegeven en kun je wel wat promotie gebruiken? Neem dan contact op voor een offerte. Bij het boek wordt tevens een leuk liedje met arrangement gemaakt. Het liedje kun je bijvoorbeeld gebruiken om je schoolbezoeken nog leuker te maken of om je website op te vrolijken! Bezoekers van deze website probeer ik met deze liedjes warm te maken voor je boek.

Gratis herfstverhaal met muziekles en taalles

Door Anita Humblet is een herfstverhaal voor kleuters geschreven. Het korte verhaal gaat over 'Kruisje', een kleine spin die voor het eerst alleen op pad gaat, en dan van alles beleeft. Bij het verhaal zijn ook taallessen geschreven. Kinderboekenmuziek heeft hierbij een muziekles met een liedje gemaakt. Download hier het verhaal van Kruisje, de taallessen, de muziekles en het liedje 'Kleine kriebelspin'.


Delen op:

Algemene voorwaarden Lekker zingen producties | K.v.K. 17222107