Home | Contact | Voorstellen | Download bestelling
Winkelwagen
Liedjes
Lesidee
Workshop
Muziekles Rijen
Gratis
Cursus zingen, muziek maken en bewegen met kinderen
Vind je zingen voor de groep eng of lukt die ene hoge noot steeds maar niet? Ben je op zoek naar nieuwe liedjes die aansluiten bij prentenboeken of veel voorkomende thema's in de onderbouw? Wil je muziek maken met je groep maar weet je niet zo goed hoe je de beschikbare instrumenten moet gebruiken? Zou je met je kinderen willen bewegen maar weet je niet hoe je dat kan laten aansluiten op de dagelijkse routines?

Liesbeth en Daniëlle leren je graag zingen, muziek maken en bewegen! Door te werken in kleine groepen is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Kies uit de verschillende mogelijkheden:

Ik kan ook in een studieochtend op school leerkrachten leren hoe ze zelf een muziek en bewegingsles kunnen maken bij hun favoriete prentenboek. Informeer gerust naar de kosten en mogelijkheden via het offerteformulier.

Cursus: 'Muziek en beweging met prentenboeken'

In de kleuter en peutergroep gebruikt iedere leerkracht regelmatig prentenboeken. Wil je de prentenboeken tot leven laten komen? Boek dan deze workshop voor jou en je collega's! Tijdens deze workshop zie je een aantal muzikale lesvoorbeelden bij prentenboeken. Maar je gaat ook zelf aan de slag! Na deze workshop ga je vol inspiratie naar huis en maak je voortaan je eigen muziekopdrachten bij je favoriete prentenboek!
Plaats:op lokatie, met maximaal 15-20 deelnemers
Wanneer:op afspraak, de cursus duurt 2 uur
Voor wie:leerkrachten onderbouw (groep 1-3), pedagogisch medewerkers, jeugdbibliothecarissen
Kosten:€ 190,- exclusief B.T.W. en reiskosten *
Docent:Liesbeth van den Berg- Hermsen (muziek- en bewegingsdocent)
Reserveren kan via het offerteformulier

Cursus muziek en beweging

Wil je muziek maken met je groep maar weet je niet zo goed hoe je de instrumenten uit je klas moet gebruiken? Zou je met je kinderen willen bewegen maar weet je niet hoe je dat moet toepassen in je reguliere lessen? Ben je op zoek naar nieuwe liedjes die aansluiten bij prentenboeken of veel voorkomende thema 's. En wil je weten hoe je een liedje het beste kan aanleren? Muziekdocent Liesbeth van den Berg, gaat aan de slag met bewegen op muziek, een stukje drama, muziek maken op instrumenten en een leuk vernieuwend liedrepertoire. Als deze onderdelen zullen met elkaar verweven zijn. Kortom: Heel veel nieuwe ideeën en praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt gaan in je eigen groep. Dit alles zal je zelf ook weer inspireren tot nieuwe dingen!

Plaats:op lokatie, met maximaal 15-20 deelnemers
Wanneer:op afspraak, de cursus duurt 2 of 3 uur
Voor wie:leerkrachten groep 1 tot en met 4
Kosten:voor 2 uur: € 190,- en voor 3 uur € 280,- exclusief B.T.W. en reiskosten *
Docent:Liesbeth van den Berg- Hermsen (muziek- en bewegingsdocent)

Reserveren kan via het offerteformulier

Comfortabel zingen

Leer ongehinderd te zingen, zodat zingen altijd comfortabel voelt. Je kunt dan alle klanken maken die je wilt: hoge èn lage noten, hard en zacht. Bovendien krijg je antwoord op vragen als: 'Hoe hard zing je met kinderen' en 'Hoe hoog/laag zing je met kinderen'. Kom in je kracht en voel je vrij en zelfverzekerd om te zingen voor en met de zingende klas. Deze inspirerende workshop wordt gegeven door DaniŽlle Lous (vocal coach).
Plaats:Op lokatie, aantal deelnemers in overleg
Wanneer:op afspraak, de cursus duurt 2 uur
Voor wie:leerkracten van groep 1 tot en met 8
Kosten:in overleg
Docent:Daniëlle Lous (zangcoach)

Reserveren kan via de website www.daniellezingt.nl
p>

Studiedag laat je school weer lekker zingen!

Niets is gezelliger dan zingen! Het is gezond, iedereen wordt blij en het schept een band. Wil je alle kinderen laten zingen, begin dan bij je zelf! Tijdens deze teamtraining krijg je als docent allerlei handvatten om verantwoord met je groep te kunnen gaan zingen. Hoe leer je een lied aan op een leuke en verantwoorde manier? Hoe kan ik mijn stem op een verantwoorde manier gebruiken? Hoe kan ik die ene hoge toon wel zingen? Wat is geschikt liedrepertoire? Hoe vind ik de begintoon? Hoe kan ik liedjes van youtube verantwoord aanbieden? Op al deze vragen krijg je een antwoord!

Plaats:op lokatie
Wanneer:op afspraak
Voor wie:leerkrachten groep 1 tot en met 8
Kosten:in overleg
Docenten:Liesbeth van den Berg- Hermsen (muziek- en bewegingsdocent)
en Daniëlle Lous (zangcoach)

Offerte aanvragen?

Daniëlle en Liesbeth zijn ook beschikbaar voor gastlessen op MBO colleges en Pabo's. Neem gerust contact op voor meer informatie.

*Binnen gemeente Gilze-Rijen, Dongen, Tilburg, Oosterhout en Breda is het bedrag inclusief reiskosten.

Delen op:
Algemene voorwaarden Lekker zingen producties | K.v.K. 17222107